nuffnang

Friday, 7 August 2015

Tudung Bawal Satin Murah

Kepada pencinta setia bawal satin, berikut ada beberapa helai tudung bawal satin yang ready stok ngan nisa.
Harga berapa?
oh, cuma RM10 je sehelai
Quality ok ke tak?
Orait, bagi nisa kain dia lembut sangat dan takde lah shining macam tudung satin yuhanis yang plain tu kan. tapi depend pada individu, masing-masing citarasa lain lain kan, yang penting, kain dia sangat sangat lembut, heheh.

Ni contoh bawal satin, nisa jadikan shawl. kekekeke ^_^
okeh, kalau berkenan boleh terus whatsapp nisa ye di 0149232129. Stock terhad, setiap color ada 2 pcs only! soooooo....cepat cepat lah grabbbb, selagi ready stock ni masih ada!
k bye! huhu




Bawal satin corak
harga : RM10
Bidang : 40
postage : RM6 sm, RM9 ss
GST? ditanggungggg beres!
"Tata^_^"

1 comment:

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik ^_^