nuffnang

Thursday, 3 September 2015

Off Day di IOI Mall

 
Bila memalam buta tak dapat nak lelap mata, maka wujudlah entry yang ntah pape ini..mihmihmih.
 
Seperti yang nisa citer sebelum ni, 'IOI Mall Puchong' ini adalah tempat ngedate wajib nisa ngn Mr.N every week. Kalau korang tanya kenapa pilih IOI Mall? Entoh ler, kami pon tak tau nape...bebanyak tempat menarik yang boleh kami merewang, tempat ni jugak lah tempat wajib kami tawaf melihat kawasan tanpa mengenal erti penat dan jemu. kekekeke (0_0)'



 
Aiskrim Vanilla Chocolate Chip RM 3.70

Lepas je solat asar, kami driffft ke IOI Mall melalui Highway Damansara / Puchong dengan kelajuan yang tak bape nak laju. Teheee >_<
Disebabkan satu hari tak makan heavy food, jadi nisa sempatla jamu aiskrim vanilla choc chips seketika, buat alas perut yang kosong untuk meneruskan lawatan seluruh bagunan tersebut. :D
 
Kenapa picture kat atas tu cemtu? Teheee(>__<)  Tu sebab Mr. N jeles. Dia sakit ati mintak aiskrim kita, kita tak bagi..waakakaka! Tu ler, oang tanya nak tak nak, takmao...dah kenyang makan nasik katanya... Kekeke, tak pasal-pasal kene share ngn dia..(kedekut btol) hiks!




Lepas singgah Daiso dan dapatkan apa yang sebenarnya takde pun dalam senarai pembelian or wishlist nisa tu, seperti biasa WAJIB lah nisa menemani Mr.N selama ber jam jam jam dan jam di kedai buku. Sesungguhnya diingatkan, bahawasanya nisa adalah seorang yang penyabar! (Ayat eksyen memujuk diri) mihmihmih.
 
Bak kata Mr.N,
"Tadi saya teman awak, kali ni awak teman saya pulak"

Nisa bukannya tak suka pegi kedai buku, suka tu suka, cuma takdak lah sampai nak kene bertapa dalam tu berjam jam kan. hrmmm....^^,
 
"Awak boleh lelama memilih barang... shopping kat Daiso dan Komonoya tu kan, so abang pun sama la"
 
Ok! Sedebuk atas dahi..bhahahahaha
(Eleh, kita sajer jerr :p)


Disebabkan barang-barang yang dibeli tadi dan handbag nisa ada tokang pegang, maka apa lagi.. sambil menyelam kita minum air..Wohooo! indahnya dunia...



 
Setelah penat berjalan, akhirnya perut minta diisi....maka haruslah dilayan untuk mengelakkan kembung perut yang minta disapu minyak yuyi cap limau nanti... :)
 
 
Pizza
Pizza apebenda ntah namenye, lupa bebelit sangat! lol! Yang penting pizza yang personal punya..Kecik je size dia, Total RM 28. hmm, cukuplah untuk isi perut nisa sorang sambil menunggu Mr.N reading his book..(macam terbalik je-dah dia taknak, mana boleh dipaksa,nanti jadi isteri durhaka) kekeke
 
 
 
Ok last, Sellllpieeeeeee! Krikkk!! (^_^)"
 
 
 
 
:: TQ for reading dis entry ::
 
 
 
 
 

2 comments:

  1. Hehehe...give and take ye...giliran awak...giliran saya...

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik ^_^