nuffnang

Thursday, 22 October 2015

Mata Putih Kekuningan

Sebenarnya dah banyak kali nisa google cane nak putihkan mata putih yang kuning gaya penagih dadah kat bawah tu... Penat dah cari, tapi tak jumpa-jumpa gak solution'nye...huhukkk!


I'm not a drug addict!


Korang ada tips tak cane nak hilangkan kuning kat mata putih tu....agak-agak pakai eyemo boleh ke? aishh! takut lak nak cuba...takut jadik laen pulak nanti.. nisa ni memang takde pengalaman kalau bab-bab mata ni. Contact  lens memang tak penah pakai.arghhh..Karang mata tu elok jelas nampak, jadi tak nampak lak sebab pakai eyemo...nauzubillahimizalik lah..cane ni, boleh ke try eye mo tu???..hurmmmm

Jom la share kalau korang ada tips ye..ayat merayu ni tau..hehe. Penat tu memang penat, tapi Nisa dah cuba jaga time tidur nisa, tapi tak jadi jadi gak, sampai kekadang terlebih tido pulak. kekeke..Taknak le ghupe cam penagih gittu.. uwaaaaa (>__<) help meee!





"Oh my eyes" 






2 comments:

  1. hye.. nak putih kan mata putih yg kekuningan tu boleh amal minum air kosong bnyak2 je..

    ReplyDelete
  2. Aku minum air kosonv banyak je..xde papa pon..mata masih kuning cair...

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik ^_^