nuffnang

Monday, 7 September 2015

Menguji betol !

 
 Duk lena tido, tetiba terjaga!
 
Oh mak! ceq lupa nak siapkan bunting custemor.. adoiii ! terus langkah seribu bergegas pegi bilik air, cuci muka ala kadar kemudian on computer kat meja keje yang tak berkemas.heeee! Time ni la baru nak edit gambor lah apa lah..hurmmm
 
To be honest, dah seminggu software Ai ni tokleh bukak, tak tau kenapa tetiba corrupted. uh! kecewa betol. sampai mood nak edit gambor kat photoshop pon hilang sekali. Haish parahh! Semalam sebelum lena dapat lah reinstall balik.. Jadi tahap kelegaan tu sangat memuaskan sehingga tak kesedaran sampai tertido kat ruang tamu. Teheeee >__<
 
Tu yang macam orang tak betoi tu, bila terbangun kul 4 pagi. hiks!
 

Hambali & pasangan
 
 
Siap je edit gambor kat photoshop, seperti biasa...nak import file ke Ai..hurrmm, dah memang segala mak datuk nenek nisa suka finishing kerje kat situ kan.. jadik openlah software yang reinstall semalam dan tetiba........huwwwaaaaaaaaaa!!!! Dia jadik cam kat bawah tu lak aihhh !!! ggrrrrrrrr
Ni mesti sebab install yang trial punya..hihiks (^^)". . .
maklumlah bila nak cepat, software ory pun ntah lempau kat mana, aduyaiii.. menguji tahap kesabaran betol.. dah ler esok nak proceed design nih... lalallaallaalalaaaaa :::::::
Sib baek la..due date sampai hujung minggu ni (O_O) hurm, nasib baik ada nasib baik. kekekeke^^
 
 
 
"if this problem still occurs, please contact Mr. N..." wkakakaka, tunggu dia balik esok lah jawabnye ! (mujur kita ada teknisyen kehkehkeh)
 
okeylah...setakat itu sahaja sesi luahan isi hati yang sedang haru biru ini... hehehehehehehe
ok bai (^_^)v




::: Tq for reading dis entry :::
 
 
 
 
 

2 comments:

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik ^_^