nuffnang

Tuesday, 11 August 2015

Bollywood actor childhood pictures

Adakah anda peminat tegar Bollywood?
Wahhhh! Tahniah, kita geng....ecececece, sep sikit! hihiks

Habit nisa kalau ada masa free nisa suka ngat google gambor gambor artis bollywood nih. Nak tau kenapa? entahlah.. nisa pon tak tau kenapa..kehkeh

Tapi yang pasti nisa memang suka tengok citer bollywood sejak kecik lagi. Satu pamili memang addicted! kalau pasang lagu bollywood je mesti nak kene ulang ulang  banyak kali, siap hafal lagi...adeh!

Kalau dulu sonok layan citer Hindustan ni satu pamili, sekarang dah tak sangat dah... bukan sebab dah beralih arah ke film Korean ke hape, tapi sekarang memang segan nak tengok citer Hindustan nih. Sebab gaya dia tu kalah film Hollywood kenkadang... malu aih nengok dorang pakai cekci cekci tu..hihik ..Baik rewind balik citer lama-lama zaman 80-90 an dulu kan, sonok gak..tak jemu nengoknye. heee ..tak cukup dengan tu, mesti nak google sokmo gambar dorang. haih parah!

Gambar-gambar yang nisa tepek kat sini ni semuanya adalah ihsan dari google, bukan apa..lain kali nak cek umo dorang, belek blog sendirik je lah kan. ni baru separuh tau!..huhu!
Jom layannnn....
Karishma Kapoor - June 25, 1974 (age 40)

Saif Ali Khan - August 16, 1970 (age 44) + September 21, 1980 (age 34)



 Preity Zinta - January 31, 1975 (age 40)



Amitabh Bachchan - October 11, 1942 (age 72)

Shah Rukh Khan - November 2, 1965 (age 49)




Aamir Khan - March 14, 1965 (age 50)



Aftab Shivdasani - June 25, 1978 (age 36)

Katrina Kaif - July 16, 1983 (age 31)

Salman Khan - December 27, 1965 (age 49)

Dharmendra -  December 8, 1935 (age 79) + Bobby deol - January 27, 1967 (age 48)

Esha Deol - November 2, 1981 (age 33) + Hema Malini - October 16, 1948 (age 66)

Kajol - August 5, 1974 (age 40)

Aishwarya Rai - November 1, 1973 (age 41)

Hritik Roshan - January 10, 1974 (age 41)

Jugal Hansraj - July 26, 1972 (age 42)


Priyanka Chopra - July 18, 1982 (age 32)

Rani Mukherjee -March 21, 1978 (age 37)


Sanjay Dutt - July 29, 1959 (age 55)


Akshaye khanna - March 28, 1975 (age 40)

Urmila Matondkar - February 4, 1974 (age 41)






" Setakat tu je lah dulu, nanti kalau jumpa lagi, kita tambah entry baru yep! kehkeh " ^_^

No comments:

Post a comment

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik ^_^