nuffnang

Friday, 7 August 2015

Instant Shawl Magic Plain Murah

instant shawl magic plain chiffon
Okeh, kali ni tak mau cakap banyak, hari ni nisa nak clear stock instant shawl magic plain yang macam nisa pakai kat atas tu. kepada yang berminat boleh terus whatsaap nisa di 0149232129 yep! stock tinggal tu je keyh. yang pangkah tu semua dah habis tau.



color yang available


Tempoh expired adalah sehingga semuanya habis di jual.kekeke ! so first come first serve lah ye. Kepada yang nak beli secara borong pon boleh terus wassap nisa sebab setiap hujung minggu nisa ambil stock untuk custermor cust yang membuat tempahan. Oh yeah!

Harga : RM18 / pcs
Postage : RM6 sm / RM9 ss
ok, ni gambar model asalnye, gambar nisa kat atas tu, nisa pakai shawl yang sama gak, cuma beza dia nisa tarik ke tepi je. faham kan? tak paham jugak? okey takpe lah lain kali nisa buat tutorial keyh!
"Eh, instant shawl magic je ke, shawl lain tak dak ke??"
sape cakap takde, ade lah sayang sayang sume!
kalau nak tau shawl dan instant shawl apa yang ada untuk belian secara borong, boleh terus wassap nisa yep! insyaAllah nisa akan reply as soon as possible



"Jom kita bershawl"


Anda berminat dengan tudung bawal satin? cuma RM10 sehelai, boleh klik disini untuk lihat ^_^

2 comments:

  1. cantiknya... ena suka instant shawl, senang nak bentuk... nak beli lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. stok tinggal tu, jom beli ena! hihi >_<

      Delete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik ^_^