nuffnang

Tuesday, 11 August 2015

Welcome to instagram!


Hi olls ^_^
Oang lain dah naik boring guna instagram, nisa baru nak create instagram. kehkeh
Maklumlah kanak-kanak ribena baru turun dari langit katakan. huuuu .... penat tol!


Instagram tu ape?
Instagram adalah sebuah aplikasi berbagi foto yang memungkinkan pengguna mengambil foto, menerapkan filter digital, dan membagikannya ke berbagai layanan jejaring sosial, termasuk milik Instagram sendiri.


Cara daftar instagram
Bagi yang baru turun dari langit macam nisa ni..hihiks!. meh klik sini untuk daftar instagram anda!


Cara mudah memasang badge instagram di blog :
  1. Log in instagram anda disini
  2. Klik disini untuk mendapatkan badge instagram code anda (just follow the instruction)
  3. Klik blogger dashboard > Template > add a gadget > add html/ javascript
  4. Paste kod tersebut dimana saja anda ingin pamerkan di blog anda
semoga Berjaya guys!


Instagram






"tata"

2 comments:

  1. PC masih kat langit..belum jatuh lagi..sebab belum ada ig...hehe...

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen yang baik-baik ^_^